avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... SALARIZARE FUNCTIONAR PUBLIC
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

SALARIZARE FUNCTIONAR PUBLIC

Bună seara...
Recent am promovat un concurs pentru ocuparea functiei de consilier debutant cu studii superioare in cadrul unei primarii,si am aflat ca urmeaza sa fiu incadrata in grila de salarizare cu salariul minin pe economie. intrebarea mea este: Care ar fi valoarea salariului pentru functia de debutant ca referent cu studii superioare si in ce act normativ ar fi prevazut acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 21:58, 16 Iunie 2015
Nu se aplica legea salarizari unice pentru functionarii debutanti,de aceea sunt incadrati cu salariul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionar contractual 2012 Calin82 Calin82 Sunt nou angajata intr-o primarie ,iar nemultumirea mea consta in salar 530ron net .Am absolvit o Facultate de 4 ani la zi, cu diploma de licenta si apoi din ... (vezi toată discuția)
Cum sunt platiti functionarii publici angajati dupa 1 aprilie 2010? janapress janapress va rog sa ma ajutati cu niste informatii cu privire la salarizarea functionarilor publici angajati dupa 1 aprilie 2010. sunt angajata pe un post de debutant in ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)