avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Plata cheltuielilor de judecata
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Plata cheltuielilor de judecata

Functionarii publici dintr-o primarie au castigat in instanta procesul in care au contestat in instanta de contecios administrativ deciziille de imputare emise de primar impotriva lor, ca urmare a raportului curtii de conturi care a "considerat ca acestia ar fi primit drepturi salariale necuvenite" . Functionarii au cerut in timpul procesului si catigat in instanta si cheltuieli de judecata(onorariu avocat -proces de fond si recurs;deplasare avocat la instanta de recurs care este in alta localitate; taxa timbru)Ce se poate face in situatia in care primarul refuza sa dispuna plata cheltuielilor de judecata?
Cel mai recent răspuns: Anna63 , utilizator 18:07, 20 Iunie 2015
Se procedeaza la executare silita.
Se merge la executor.
Presupun că este vorba despre o hotărâre pronunţată de o instanţă de contencios administrativ, iar o astfel de hotărâre se execută potrivit procedurii speciale prevăzute la art. 22 - art. 26 din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ. Asta înseamnă că trebuie să vă adresaţi din nou instanţei, însă soluţionarea noii cereri se va face rapid.
[ link extern ]
Multumesc pentru raspuns.Nu dorim sa apelam la executor deoarece am mai fost pusi in aceasta situatie cu alt proces iar executorul s-a inteles cu primarul si nu s-a finalizat executarea mai mult decat atat si-a incasat si onorariul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta materiala a instantei de recurs? Manole Dumitru Manole Dumitru Printr-o sentinta a instantei de fond s-a admis anularea p-v nr.XXXX/YYY emis de Corpul De Control al Primarului a Primariei Mun.Z , care declara recurs, ... (vezi toată discuția)
Cand se incheie executarea silitã? bufa bufa Cind se consideră incheiată executarea silită ?Atunci când se cere Întoarcerea executării silite inseamnă o continuare a acțiunii executării ... (vezi toată discuția)
Executor? andradaa andradaa Buna ziua! am si eu o problema....asociatia noastra a avut un proces de recuperare a unor debite de la un proprietar rau platnic, am catigat procesul iar acum ... (vezi toată discuția)