avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii masterat in resurse umane platite de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii masterat in resurse umane platite de angajator

Buna ziua! Am terminat o facultate cu profil economic si doresc sa studiez un program de master in resurse umane. Patronul doreste sa achite el cheltuielile cu universitatea respectiva deoarece sunt deductibile 100%, dar va intreb se poate conform O.G nr.129/2000? Eu am citit ordonanta si nu spune expres ca studiile de master nu se pot deduce din profit. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:26, 5 Iulie 2009
Scoaterea din activitate nu poate fi luata in seama deoarece la cursuri ma duc sambata si duminica iar in cursul saptamanii lucrez cu 4 h/ zi.Va multumesc! Va mai deranjez cu o intrebare: cum pot obtine atestatul de la ITM?
Prin sustinerea unui examen ... gasiti aici toate detaliile necesare pentru a obtine acel atestat
[ link extern ]
Multumesc!
Cu placere , si altadata :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste taxa pentru atestatul profesional soferul sau patronul ? iulianalexandru19 iulianalexandru19 sunt conducator de autovehicul 6.5 tone (masa maxima autorizata) si doresc sa ma informeze si pe mine cineva in cunostinta de cauza cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru studii marabirta marabirta Se acordă concediu pentru studii plătit în sistemul bugetar? (vezi toată discuția)
Program de lucru redus la 6 ore pe zi pentru pregatire profesionala, fara reducerea salariului ema.1 ema.1 Buna ziua. Doresc sa solicit angajatorului meu reducerea programului de lucru la 6 ore pe zi, fara reducerea salariului, in conditiile in care particip la un ... (vezi toată discuția)