avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Contractare lucrări în U.E.
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Contractare lucrări în U.E.

Bună ziua .Am în România o întreprindere individuală și vreau săștiu dacă pot desfășura activități și în afara României ,adică în U.E.,în același domeniu de activitate și dacă pot angaja lafel ca în România .Ca î.i .activez în construcții.Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:54, 24 Iunie 2015
da
daca depasiti 183 de zile pe an intr un stat UE trebuie sa platiti taxele in statul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 201 AF Parpala AF Parpala Buna ziua! La Declaratia 201 privind veniturile din strainatate scrie asa: \"Declaratia se completeaza si se depune de catre persoanele fizice romane cu ... (vezi toată discuția)
Salariati angajati la o societatea din tara care lucreaza in strainatate Florin_H Florin_H Va rog frumos sa ma ajutati cu urmataorea speta. O societate din Romania angajeaza personal pentru al trimite la lucru in strainatate. Cum se procedeaza? Pe ... (vezi toată discuția)
Pfa roman lucru in strainatate AndreiJiligan AndreiJiligan Buna ziua, Am un pfa roman si am lucrat mai mult de 183 de zile in Germania in anul 2012, cam 189 zile . La momentul respectiv nu am realizat ca am ... (vezi toată discuția)