M-am gandit si la aceasta posibilitate dar acum este clar.
O rezolvati destul de simplu dupa parerea mea.
Pot exista mai multe variante, functie de buget.
Pentru montarea indicatoarelor rutiere este necesara contactarea primariei si a politiei rutiere. Se poate face o singura notificare adresat ambelor autoritati.
Varianta 1.
[ link extern ]
Montarea indicatoarelor rutiere "Atentie copii" si "Acces interzis" fara montarea de stalpi metalici/plastic.
Avantaje: nu costa nimic
Dezavantaje: nu se restrictioneaza accesul, vor continua sa parcheze in zona si vor fi amendati doar daca trece vreun echipaj de politie.
Varianta 2.
[ link extern ]
Montarea de stalpi metalici si a indicatorului rutiere "Atentie copii" impreuna cu un indicator de "Nu blocati intrarea, acces auto" (nu este indicator rutier, se poate achizitiona din comert
[ link extern ] /)
Stalpii din mijloc trebuie sa se poata scoata rapid in caz de urgenta (ambulanta, pompieri), si trebuie pozitionati astfel incat sa poata trece printre ei o masina de pompieri care are o latime de 2,5 m.
Avantaje: nu costa aproape nimic, 5 -10 lei indicatorul "nu blocati"
Dezavantaje: se restrictioneaza partial accesul, masinile pot stationa paralel cu stalpii metalici dar se pot aplica amenzi pentru impiedicarea accesului in gradinita in caz de pericol
Varianta 3
Varianta 2 fara stalpi.
Avantaje: idem V2
Dezavantaje: idem 1
Varianta 4
Bariera de acces auto
Avantaje: se restrictioneaza accesul
Dezavantaje: costuri mari
Eu as merge o perioada cu varianta 3 (fara indicatorul rutier "atentie copii" pentru care trebuie aprobare de la politie) in paralel cu notificarea autoritatilor pentru aplicarea
variantei 2.