avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Valoare taxa de timbru cerere in anulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Valoare taxa de timbru cerere in anulare

Buna ziua,

In cazul unei Cereri in anulare, indreptata impotriva Incheierii de respingere a cererii de emitere a Ordonantei de plata, care este valoarea taxei de timbru care trebuie achitata?

Mutlumesc mult.
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 16:51, 22 Iunie 2015
Jumatate din 200 lei, adica 100 de lei.
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de emitere a ordonantei de plata - cand trebuie sa achit taxa de timbru? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Introducerea cererii de emitere a ordonantei de plata trebuie sa fie obligatoriu insotita de dovada achitarii taxei judiciare de timbru sau ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare somatie de plata do_re_mi do_re_mi Buna ziua, La inceputul lui 2015 am depus o ordonanta de plata, la Judecatoria Sector 1, pentru un debit ce consta numai in penalitati de plata inregistrate ... (vezi toată discuția)
Va rog dati-mi ajutor, am termen pe 23.07.2014 vrica vrica Un partener a solicitat unui BEJ executarea silita a unui BO prin executor in corespondenta purtata el recunoaste ca i-am achitat o parte de creanta Eu am ... (vezi toată discuția)