avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... operare in revisal cim si transmitere online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

operare in revisal cim si transmitere online

Am operat in revisal 4 salariati cu cim incepand activitatea cu 12.06. insa am uitat sa trimit mai departe pe portalul itm-ului. Astazi am constatat.
Ce este de facut ?
Sa trimit cu aceleasi date acum la o distanta de 7 zile catre itm online sau sa modific datele cim-ului pt a fi in legalitate ?
Astept un raspuns cat mai repede. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 23 Iunie 2015
Puteti merge pe ambele variante, insa prima este pasibila de aplicarea unei sanctiuni contraventionale din partea ITM-ului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

modificare / corectie revisal ??? sadaka sadaka va rog sa ma sfatuiti, este corect sa fac modificari in revisal daca gasesc in el nereguli in declararea activitati unui salariat. expl: am un salariat care ... (vezi toată discuția)
Revisal - majorare salariu pana la 27 iulie 2015 elena20152015 elena20152015 Buna ziua, Am si eu nelamurire privind [b]inregistrarea nefacuta in Revisal[/b] a majorarii salariului de la 1 iulie 2015 pana la data de 27.07.2015...din ... (vezi toată discuția)
Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)