Buna ziua!Am o casa cu 3 camere din 1990,iar in 2005 m-am extins ilegal adaugant inca 1 hol si 2 bai.Vecinul de langa mine si-a luat autorizatie de constructie(in 2012) si si-a extins LEGAL casa pana la 50 de centimetri de casa mea.Inainte sa se extinda,mi-a formulat mai multe plangeri la Primarie,in care sustinea ca sunt ilegal.Oamenii legii au constatat ca intr-adevar sunt ilegal,dar pentru ca trecusera atatia ani in care nu existase nicio plangere,mi-au spus ca nu mai sunt pasibil de nicio amenda.Astazi am fost la Primarie unde am cerut informatiile necesare pentru ca extinderea ilegala pe care am facut-o sa intre in legalitate.Raspunsul celor de la Urbanism a fost ca n-am ce sa mai fac,iar daca vecinul care s-a extins LEGAL pana in geamul meu,ma va chema in judecata,am sanse mari sa-mi fie demolata partea construita ilegal.Intrebarea mea este:As avea vreo sansa sa intru in legalitate?As putea sa dau Primaria in judecata pentru ca atunci cand i-au acordat drept de extindere vecinului,nu s-a sesizat nimeni si nu m-au obligat sa intru in legalitate?Precizez inca o data,in 2005 am realizat extinderea ilegala!Multumesc mult,orice sfat venit din partea dumneavoastra imi este de ajutor