avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Yala schimbata la proprietate comuna - plangere penala ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Yala schimbata la proprietate comuna - plangere penala ?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a intenta o plangere penala fostei sotii care a schimbat yala la apartamentul care il detinem in coproprietate si dobandid in timpul casatoriei.
Ex: 1. Anuntare politie si incheiere proces verbal ca nu pot intra in casa. 2. Depunere plangere penala asupra ei. 3. Intentare proces? Altceva?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:53, 25 Iunie 2015
cerere la instanta pt reintegrare in locuinta.
Depinde cine folosea acel apartament, cu ce destinatie, la ce intervale de timp...
Mai intai trebuie sa fac un proces verbal la politie ?
Poate intre timp schimba yala inapoi cu cea veche la care am cheie.
Mai întâi dati detalii despre situație.
Prprietate obtinuta pe perioada casatoriei in 2006 cu credit. Eu platesc in continuare ratele si astazi. Casatorie desfiintata in 2012. Eu vin in apartamnet sporadic pentru haine, curatenie, spalat rufe, etc.

Alte discuții în legătură

Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Proces interminabil de partaj cristian damian cristian damian După un an și jumătate de divorț am obținut sentința: vina ambelor părți, minorul la tată, adică la subsemnatul. Căsătoria a ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj. bunuri comune aura19731991 aura19731991 buna ziua.am actiunea de divort intentata din luna noiembrie.sotul meu a plecat de acasa in septembrie.eu raminind doar cu baiatul in apartament am mai ... (vezi toată discuția)