avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acte falsificate prezentate instantei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acte falsificate prezentate instantei

Ce se intampla , daca o asociatie de proprietari,care a obtinut o hotarare judecatoreasca pentru acordarea personalitatii juridice , dar ulterior se constata , ca adunarea generala de infiintare nu a avut loc ,desi presedintele a intocmit proces verbal semnat numai de acesta ,iar tabelele de prezenta prezentate,ca ar fi fost semnate cu ocazia adunarii generale de infiintare , contin semnaturi falsificate ( pe care nici persoanele ale caror ar trebui sa fie nu le recunosc),Statutul a fost copiat de pe net, ca si Acordul de asociere , care functionand circumstantele mai sus invocate , nu au fost nici supuse dezbaterilor proprietarilor si nicicum nu au fost aprobate ? De asemenea asociatia de proprietari nu poate functiona sub aceasta denumire si forma ,intrucat nu se incadreaza in prevederile legale , nu este condominial,se compune din cinci blocuri nu toate invecinate . O astfel de asociatie - numai pentru faptul , ca a obtinut , din cauza neverificarii de catre instanta a documentatiei depuse,hotararea de acordare a personalitatii juridice - poate fi acceptata ca una ,care este infiintata si functioneaza legal ?
Handsu
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 17:29, 16 Iulie 2009
handsu a scris:

Referitor la semnaturile falsificate sunt declaratii date in fata organelor de politie sub juramant .

La politie se jura? N-am stiut........
M-am lamurit.
Nu stiu , daca de regula se jura la politie,dar pe declaratiile care s-au dat la politie scrie clar (imprimat) "Inainte de a fi ascultat ca martor am depus juramantul prevazut de art.85 C.pr.pen.astfel:" Jur,ca voi spune adevarul si ca nu voi ascunde nimic din ceea ce stiu.",si urmeaza semnatura .Daca nu este o practica,atunci politia a gresit, sau cum se poate explica ? Ori, este vorba de intimidarea declarantului ,avand in vedere , ca mai jos exista mentiunea :"Mi s-a pus in vedere ca daca nu voi spune adevarul voi fi pedepsit pentru marturie mincinoasa conform art.26o C.P."
In consecinta , in asemenea cazuri se poate refuza juramantul si semnarea in acest sens ?
handsu a scris:

In consecinta , in asemenea cazuri se poate refuza juramantul si semnarea in acest sens ?

Fiti mai explicit si la obiect. Ce ati patit? Vi s-a furat sau ati furat ?
Care consecinta?
Cine sa poata refuza juramantul ?
Cine sa poata refuza semnarea si in care caz?
Asemenea situatii nsi cazuri cum le prezentati dv nu exista . De aceea nu e de folosit expresia "de regula". Asa putem spune ca de regula la politie se ia bataie , nu juraminte. Combinati cate ceva din situatii si cazuri diferite si le amestecati intr-un singur caz referitor la care nu mai puteti nici dv sa iesiti cu explicatii coerente.
Puneti o intrebare simpla , clara , referitor la o situatie concreta si poate o sa primiti raspuns mai clar.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2009
Adriantot, moderator
Cititi intrebarea initiala de pe pag.1.

Alte discuții în legătură

Dacă la o ședință nu a fost întocmit cvorumul pentru luarea ... Drimbaovidiu Drimbaovidiu Dacă la o ședință nu a fost întocmit cvorumul pentru luarea unor decizii, la următoarea ședință se pot lua decizii dacă nu este întrunit cvorumul? (vezi toată discuția)