avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare concediu

Buna ziua.Sunt angajata la o institutie publica pe o functie de executie .Pe 15 septembrie implinesc un an de la angajare.Dupa cat timp pot beneficia de concediu de odihna 6 luni? de la angajare sau un an de la angajare.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 10:57, 6 Iulie 2009
La incetarea raporturilor de serviciu se retin sumele de bani reprezentand CO efectuat in plus de salariat.
Aveti dreptul sa vi se acorde concediul de odihna, faceti ceea ce v-au solicitat cei de la personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna angelica82 angelica82 Buna ziua. M-am angajat la Posta Romana ca factor rural in data de 9 martie anul in curs. Diriginta sustine ca nu as' avea dreptul la concediu decat dupa 11 ... (vezi toată discuția)
Spor vechime in zile de concediu andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, DACA AM O VECHIME CE DEPASESTE PUTIN PESTE 10 ANI, NR ZILELOR DE CONCEDIU ESTE TOT 21 ? SAU 25? (in ce art. din lege se specifica acest lucru?) ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat se plateste? gizeh_65 gizeh_65 Vin cu o intrebare si eu...am fost angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata din data 4 septembrie 2007 pina la dat 15 august 2008 ... (vezi toată discuția)