avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dovada plata amenda circulatie rutiera
Discuție deschisă în Executare silită

dovada plata amenda circulatie rutiera

Buna ziua,

Ieri am fost sanctionat de catre politia rutiera cu o amenda contraventionala, iar azi am efectuat plata.
Va rog sa imi comunicati daca exista lege care ma obliga sa trimit dovada platii catre unitatea din care face parte agentul constatator. In codul rutier la fapta savarsita de mine se mentioneaza doar valoarea amenzii, nicidecum plimbarea pe la posta si cheltuiala cu trimiterea dovezii catre agentul constatator...


Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 1 Septembrie 2016
Am si eu o intrebare - locuiesc in sectorul 6, am primit o amenda rutiera in sectorul 6 si am platit-o in 24 de ore la circa financiara a sectorul 6. Mai trebuie sa fac dovada platii undeva? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2016
Logos1, utilizator
Nu, pastrati chitanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda , ca am traversat prin loc nepermis katakata katakata Astazi am primit o amenda , recunos ca am gresit . Asi dori sa stiu unde pot sa o platesc si daca trebuie sa fac dovada ? ( locuiesc in Bucuresti ) (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie OpraM OpraM Buna Ziua, Am primit o amenda de circulatie pentru depasire viteza in localitate pe raza unei comune obscure \\"Apoldu de Jos\\" Jud. SIBIU . Din nefericire ... (vezi toată discuția)
Unde se plateste o amenda de circulatie? Chirileanu Chirileanu Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis ... (vezi toată discuția)