avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Implicatii semnare oferta de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Implicatii semnare oferta de munca

Buna

Ce implicatii ar exista in cazul in care semnez o oferta de munca?

Sunt obligata sa semnez si contractul de munca daca am semnat ca accept oferta?

Ce se intampla daca nu as mai vrea sa semnez contractul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 26 Iunie 2015
In caz in care se considera acceptare totusi, ce as putea pati? Ce implicatii are?
Singura posibilitatea este actionarea dvs in instanta pentru a fi obligata sa platiti o suma de bani reprezentand c/v daune.
Inteleg. Si cam cat ar putea fi daunele? In ce interval?
Nu cred ca vi le poate estima cineva de pe acest Forum.

Ati vorbit cu cel la care ati dorit sa va angajati ?
Ultima modificare: Vineri, 26 Iunie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu inca...

Dar intreb in mod teoretic / legal: semnarea (sa zicem acceptarea) unei oferte, te obliga sa semnezi si contractul sau nu neaparat?

Multumesc mult pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Orange romania are temei legal ?! stefanluigi stefanluigi buna ziua am si eu o intrebare referitor la operatorul de telefonie orange romania, si anume: am avut o discutie(mai multe de fapt!) si in ultima de ieri ... (vezi toată discuția)
Cum pot incheia un contract prin email? gistra gistra Lucrez online si clientii mei sunt din afara UE. Din pacate niciunul dintre ei nu vrea sa se complice cu contractele mele (tiparire, semnare, scanare, ... (vezi toată discuția)
Acceptare tacita contract comercial prin achitarea facturilor Traduceri10 Traduceri10 Buna ziua, As dori sa stiu prin ce articol de lege se stabileste faptul ca un contract comercial este considerat acceptat tacit in cazul in care ... (vezi toată discuția)