avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA INTRACOMINITAR
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA INTRACOMINITAR

O soc com cu sediul in Romania, inregistrata ca platitoare de tva trimestrial si in sistem VIES, a emis in Franta o factura cu TVA 10% catre o persoana fizica, tva ce a fost achitat in Franta de catre societate.
Ce declaratii fiscale si obligatii decurg in urma acestei operatiuni in tara si strainatate? Este corect tva 10% cum s-a emis factura? Este corecta plata tva in Franta de catre societatea comerciala?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:36, 26 Iunie 2015
da, daca s-a inregistat in sistemul M1SS de pe anaf este corect
se depune acolo decontul si se face plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva achizitie intracomunitara servicii bodean bodean Societatea a trimis la un curs in Italia 3 angajati. Firma din Italia a emis o facture pt. participare la curs fara TVA. Am verificat firma din Italia in VIES ... (vezi toată discuția)
Agentie turism-tva achizitie bilet intrare parc distractie franta mioara danaila mioara danaila Buna ziua , o agentie de turism a cumparat , platind cu card , un bilet de intrare la un parc de distractii din Franta. Biletul a fost achizitionat la ... (vezi toată discuția)
Tva- la vanzare catre clienti ue danielandrei danielandrei Conform noilor reguli, ce tva se aplica la vanzarea unui soft catre o persoana fizica din Germania? Dar catre o persoana juridica neplatitoare de tva(nu apare ... (vezi toată discuția)