avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Taxe pe amazone
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Taxe pe amazone

Buna ziua,
vreau sa public pe amazone si mi se cere TIN.
Sunt cetatean român, dar locuiesc in Maroc. Amazonul nu are deocamdata activitate cu Marocul, deci trebuie sa ma folosesc de contul si statutul meu din Romania, asa mi-a sugerat Amazonul.
Sunt pensionara si nu stiu daca am un TIN, sunt plecata din tara de vreo 15 ani. Am inteles din alte discutii pe internet, ca TIN ul nu este CNP ul.
Cum pot afla daca am un TIN, de unde pot sa -l aflu si daca trebuie sa dau vreo declaratie de venituri din aceste vanzari pe Amazone in Romania ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum aflu care este social security number al meu pt a vorbi cu fiscul din sua Costas2023 Costas2023 Referitor activitate desfasurata de persoana fizica care vinde carti pe Amazon. Amazon cere un numar TIN (tax identification number -cred) - de fapt CNP din ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru carti publicate pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman si vreau sa public o carte pe Amazon prin platforma acestora Kindle Direct Publishing. Numai ca, pentru publicarea acestei ... (vezi toată discuția)
Este suficienta declaratia 201 fara o forma de organizare juridica? eumihai10 eumihai10 Buna! Ma ocup de kindle publishing. Concret, platesc pe cineva sa scrie o carte, public cartea respectiva pe site-ul amazon si primesc un comision in ... (vezi toată discuția)