avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Model de comanda
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Model de comanda

Comanda tine loc de contract...da, dar exista undeva un model de comanda? Poate comanda sa contina clauze de penalitati sau poti cere intocmirea garantiei de buna executie in formularul de comanda???
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2015
Olgutz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:14, 17 Iulie 2015
La noi nu tine ... fiscul cere ctr( standard) si comanda pt fiecare factura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular de comanda poate fi? vrica vrica Buna Ziua Am intilnit o situatie absurda am incheiat un formular de comanda Acesta poate tine loc de Contract? intre doi agenti economici? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Produs fara garantie concreta popo_acas popo_acas Buna ziua, Am patit astfel : -m-am hotarit sa cumpar un aparat de aer conditionat , si am gasit de la firma X , cu 5 ani garantie aparat/10 ani garantie ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda bijuterii neconforme cu reclama RIonescu81 RIonescu81 Buna ziua ! Imi permit sa va deranjez cu o istorie si o intrebare. Am facut o comanda de verighete la un producator de bijuterii in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)