avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinerea certificatului de imatriculare pentru ca nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinerea certificatului de imatriculare pentru ca nu aveam contractul de vanzare-cumparare asupra mea

In data de 27.06.2015 am fost oprit de catre un echiaj de politie pentru motivul ca circulam cu viteza ,ce e drept circulam cu viteza ,am fost oprit si rugat sa prezint actele masini ,am prezentat permisul,asigurarea ,rovineta si certificatul de imatriculare dar nu aveam asupra mea contractul de vanzare-cumparare .Precizez ca masina a fost cumparata pe data de 05.06.2015 ,dar nu am apucat sa o imatriculez pe numele meu ,actul de vanzare-cumparare a fost uitat acasa cu alte acte si nu eram constient ca nu il aveam asupra mea,pe acest motiv mi-a fost retinut certificatul de imatriculare.Ce trebuie sa fac ca sa recuperez certificatul de imatricularesau daca il mai pot recupera?

Cel mai recent răspuns: Ionut_Gabriel , utilizator 00:34, 2 Iulie 2015
Talonul se poate recupera numai de catre propietarul trecut in talon. Nu prea inteleg de ce vi l-au retinut,e ca si cum conduceai masina unui prieten. Cumva pe talon scria "instrainat"? sau asigurarea nu era pe acelasi nume care este trecut si in talon?
Sigur acolo a fost o problema,cu toate ca aveti la dispozitie 30 de zile pt a inmatricula masina pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzator autoturism firma, cumparator persoana fizica la a 2-a mana. trandafir2 trandafir2 Buna ziua, O firma vinde cu acte in regula un auto catre persoana fizica PF1. Se specifica pe spatele talonului, instrainat catre PF1. Firma se scoate din ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa pot trece masina pe numele meu jhoncalin jhoncalin am cumparat o masina,de la o persoana.Am incheiat contractul de vinzare-cumparare, mi-a inminat actele masinii dar am constatat ca pe verso la certificatul de ... (vezi toată discuția)