In data de 27.06.2015 am fost oprit de catre un echiaj de politie pentru motivul ca circulam cu viteza ,ce e drept circulam cu viteza ,am fost oprit si rugat sa prezint actele masini ,am prezentat permisul,asigurarea ,rovineta si certificatul de imatriculare dar nu aveam asupra mea contractul de vanzare-cumparare .Precizez ca masina a fost cumparata pe data de 05.06.2015 ,dar nu am apucat sa o imatriculez pe numele meu ,actul de vanzare-cumparare a fost uitat acasa cu alte acte si nu eram constient ca nu il aveam asupra mea,pe acest motiv mi-a fost retinut certificatul de imatriculare.Ce trebuie sa fac ca sa recuperez certificatul de imatricularesau daca il mai pot recupera?
Talonul se poate recupera numai de catre propietarul trecut in talon. Nu prea inteleg de ce vi l-au retinut,e ca si cum conduceai masina unui prieten. Cumva pe talon scria "instrainat"? sau asigurarea nu era pe acelasi nume care este trecut si in talon?
Sigur acolo a fost o problema,cu toate ca aveti la dispozitie 30 de zile pt a inmatricula masina pe numele dvs.