avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxa vamala
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxa vamala

Buna ziua.
Am o intrebare in legatura cu taxa vamala.
Am comandat un aparat de fotografiat din Nederland prin pagina tinydeal.com.
Am mai comandat din pagina aceasta de mai multe ori,si eram multumita,nu trebuia sa platesc nimic pt transport. Dar acum pretul coletului fiind mai mare de 150 euro,mi-au spus la posta ca trebuie sa platesc 170 lei taxa vamala.
Am cautat prin internet si am gasit o atentionare ca taxele vamale trebuie platite numai la produse,care provin din afara Uniunii Europene. Deci daca aparatul foto provine din Hong Kong,dar era comandata si expediata din Nederland,sunt scutita,sau nu de taxa vamala? Multumesc mult daca-mi raspundeti. :-) Anett
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:43, 6 Iulie 2015
Depinde de factura: daca a fost platit TVA (BTW) in Olanda, atunci nu mai trebuie platit din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Taxe (vamale,tva, etc) pentru cumparaturi online de pe siteuri din sua lawfull lawfull Buna Stie cineva care sunt actele normative aplicabile in cazul cumpararii de bunuri din magazine online aflate in SUA ? Va rog doar cineva care chiar ... (vezi toată discuția)