Bună ziua! Vă rog frumos să-mi spuneţi cum să procedez în următorul caz: locuiesc într-un cartier rural, aparţinător unui oraş şi în vecinatatea casei, la vreo 70 m distanta, si-a construit un individ un grajd pt animale. De cateva luni, din primavara, in fiecare zi de pe la orele 17,00 - 18.00, pana la orele 22,00, acesta asculta muzica la volum maxim si deranjeaza extraordinar de tare. Pur si simplu nu ne auzim cand discutam daca stam in curte. E insuportabil. Ce se poate face intr-o asa situatie? Clar, individul o face intentionat, ca sa deranjeze. Nu mi se pare normal sa fim condamnati sa ascultam in fiecare zi muyica lui. Ne terorizeaza pur si simplu. O sa anuntam politia, dar as vrea sa stiu daca ne poate ajuta. M-am interesat si am inteles ca individul are voie sa asculte pana la orele 22,00, Dar ce facem noi, vecinii, pt ca nu mi se pare normal sa fim terorizati in acest mod? Va multumesc!
Ore de liniste
petrudaniel
Buna ziua! Este adevarat ca nu pot asculta niciodata muzica la sistemul meu de home-audio? Legea mentioneaza ca doar tulburarea prin zgomote se sanctioneaza in ... (vezi toată discuția)
Vecin reclamagiu
Oana Vladut
Bună ziua, am un vecin care imi cheama politia la 2 zile la poarta,din motive absurde,ca se vb in curte,ca se asculta muzica,ca imi vin musafiri,el este tot ... (vezi toată discuția)