Bună ziua, am un vecin care imi cheama politia la 2 zile la poarta,din motive absurde,ca se vb in curte,ca se asculta muzica,ca imi vin musafiri,el este tot timpul langa gard,sculta ce se vb in curte,a ajuns sa meargă la sotul meu la serviciu sa spuna si acolo ca la noi este galagie .Mentionez faptul ca noi avem servici,sotul meu munceste in 2 locuri si nu prea avem timp să stăm acasa.Ne am saturat,ne au terorizat copiii.Ce putem face?Multumesc.
Este bine sa respectati regulile de buna vecinatate, chiar daca vi se pare ca la dvs in curte sunteti stapani. De pilda, daca puneti muzica, asta nu inseamna ca vecinii sunt obligati sa suporte acest fapt. Iar tonul vocii este intradevar o mare problema, in sensul ca sunt persoane care atunci cand discuta de fapt țipă unii la altii, desi ei asa discuta in mod firesc. Este foarte deranjant, asta este realitatea. Va dati seama ca vecinul care a ajuns sa mearga la serviciul sotului este intradevar disperat daca a apelat si la aceasta solutie. Ar fi bine sa reusiti sa va integrati in comunitate. Bafta!