avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vecini care injura si se cearta non stop pe langa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vecini care injura si se cearta non stop pe langa altele...tulburarea linistii publice

Cum as putea sa ii linistesc pe vecinii mei care se cearta non-stop in curte in gura mare iar noi si copilul ascultam toate mizeriile de injuraturi, greu de imaginat si reprodus. Multe dintre cuvintele grele le sunt adresate copiilor - au 2 fete de 9 si 8 ani, una de 2 ani si un baietel de cateva luni. Se injura non-stop de ni se face greata. Si asta de cateva ori pe zi. Cum putem sa chemam politia sa ii amendeze, sa ii convinga sa se certe in casa etc etc. Sa ne apucam sa inregistram certurile lor? Am avea material destul...

Incidente avem cu ei - ne-au furat mai multe din curte, au fost prinsi, de atunci ne-am instalat camere video din cauza lor. Cu furatul s-au potolit, dar ne-am saturat de atatea certuri si injuraturi greu de suportat iar copilul nostru creste si nu vreau sa stau sa ii explic ce inseamna vorbele lor.

Va rog mult sa ma sfatuiti.
O zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:38, 4 Iulie 2015
Sesizati oficial politistul de proximitate
Daca detineti probe concrete este in avantajul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o vecina noua alex.dinu.123 alex.dinu.123 Buna ziua. O sa fie putin lunga postarea, imi cer scuze in avans. Locuiesc in Bucuresti, pe langa Piata Victoriei, in cartierele acelea de case construite ... (vezi toată discuția)
Insulta/calomnie paola4 paola4 Buna ziua, va scriu in legatura cu un incident de la locul meu de munca intamplat saptamana trecuta - mai precis (10.02.10). Totul a inceput de la faptul ca mi ... (vezi toată discuția)
Vecina :| sillymilly sillymilly Stau intr-un imobil cu inca 3 familii in curte si am o vecina cu un copil mic (3 ani), cel mic isi face nevoile peste tot in curte si ea nu curata. Face ... (vezi toată discuția)