avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizarea cheltuielilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizarea cheltuielilor

Am suspiciuni asupra modului cum se distribuie cheltuielile de intretinere in bloc, avand in vedere faptul ca in apartamentul meu nu locuieste nimeni si totusi pe factura apar cheltuieli pentru interfon, lift, curatenie etc, inclusiv pierderi de apa calda si rece, desi consumul citit la apometre si declarat in fiecare luna este 0 .
Cum pot afla modul legal de distribuire a cheltuielilor de intretinere pentru apartamentele nelocuite?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:11, 7 Iulie 2015
@elga50,
Dvs. spuneti bine, insa o lista / explicatii cu situatia facturilor pentru lista de plata curenta, este oportuna.
Daca cineva vrea sa vada "pe viu" facturile, precum si celelalte documente privind cheltuielile lunare, o poate face la sediul as. prop. - conform prev. legale.
La noi in asociatie, situatia facturilor si a celorlalte cheltuieli, cuprinde o lista de 25-30 de pozitii - asa ca unde sa le afisezi?
Noi acum folosim un program specializat pentru gestiunea as. prop. care are prevazuta posibilitatea scanarii tuturor facturilor, precum si a altor documente care intra in componenta situatiei lunare - insa inca nu am trecut la avizierul virtual, lucru care ar da posibilitatea fiecarui proprietar care doreste sa vada facturile, in baza unei parole.
Ei, trecerea la un avizier virtual nu va intarzia prea mult, astfel ca proprietarii vor avea posibilitatea sa vada foarte multe rapoarte generate de aplicatie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nelocuit de multi ani - platesc pierderile de apa Lilianabene Lilianabene Buna ziua, Cred ca m-am saturat sa merg luna de luna la asociatia de care apartine apartamentul parintilor mei care este nelocuit de 6-7 ani si sa platesc ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor la apartament nelocuit victorya_21 victorya_21 Buna seara, In urma cu cativa ani,am primit mostenire un apartament care pana in prezent a ramas liber .In tabelul cu plata administratiei desi nu este ... (vezi toată discuția)