avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... aronare birou de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

aronare birou de credit

am avut un credit la care nu am avut intarzieri dar totusi apar in biroul de credit ce pot face
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 23:59, 11 Iulie 2015
În biroul de credit apar și date pozitive. Ele sunt în folosul dvs. , Băncile văd că sunteți bun platnic.
viocori a scris:

am avut un credit la care nu am avut intarzieri dar totusi apar in biroul de credit ce pot face

Daca apareti cu intarzieri, fiind raportat din greseala de banca, acest lucru il puteti lamuri doar cu banca respectiva- ei sunt singurii care au posibilitatea de dispuna stergerea informatiilor negative din Biroul de Credit, *doar* daca au fost raportate eronat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)
Inf-u paci! emanuelbena emanuelbena Acum 3 ani de zile am facut un imprut la un INF , Icredit mai pe scurt , am avut o intarziere de plata de 67 de zile deci cu 30 de zile mai mult decat prevedea ... (vezi toată discuția)
Rate achitate la zi, banca le vede restante, raportare in biroul credite distroe distroe Buna ziua. Avem un credit de nevoi personale fara ipoteca, in euro, la care am achitat rata luna de luna fara intarzieri mai mari de cateva zile. La una din ... (vezi toată discuția)