avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urmarire penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Urmarire penala

Buna ziua azi am fost instiintata ca sunt urmarita penal intr-un dosar cu o firma,eu am angajata pana in anul 2009 la o institutie de stat ptr care efectuam controale,in anul 2009 am ramas insarcinata si am fost predat toate actele la institutia angajatoare si totul a fost in urma unor controale facute atunci in regula,azi am primit in tara mentionez ca nu mai locuiesc in tara de 3 ani un plic precum ca ma aflu sub urmarire penala precum ca nu as fi predat niste bani pe cand efectuam aceste controale,intrebarea este ce se poate intampla acum?eu sunt insarcinata in 8 luni si nu pot merge in tara sa vad despre ce este vorba,se pot face astfel de procese dupa atatia ani in care eu mi-am incheiat activitatea cu aceea institutie?la ce sa ma astept in viitorul apropiat?este vb de o suma de1900 lei,ce se poate face ca sa se anuleze aceasta urmarire penala?nu sunt un infractor si nici nu stiu cum sa ajuns in aceasta situatie ptr ca atunci cand am predat aceste acte totul a fost in regula.ma pot da in urmarire internationala?ma pot aresta?sunt o multime de intrebari care nu imi dau pace acum si in situatia mea nu e tocmai indicat,va multumesc si astept un raspuns daca se poate cat mai urgent,ce inseamna de fapt aceasta urmarire penala ?
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2015
adynut, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:58, 20 Iulie 2015
Trebuie procedat in asa fel incat sa nu se considere ca va sustrageti de la urmarirea penala.nE bine sa va prezentati la o audiere dar se poate sa se si amane daca se ocupa avocatul.nAcesta este primul aspect de rezolvat.
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua cu referire la problema ce am prezentat-o a reezultat ca sunt nevinovata si dosarul a fost clasat,cheltuielile au fost suportate de catre stat,dar in momentul de fata parintii mei sunt mereu sunati de cineva din partea celor cu care am avut proces si amenintati ca imi vor face recurs ca nu au fost recuperati toti banii,ce se mai poate intampla la recurs?din mom ce dosarul a fost clasat si am reiesit ca sunt nevinovata de cele intamplate,va multumesc
Daca se admite plangerea lor se vor continua cercetarile.
Aveti dreptul de a avea avocat ca sa va reprezinte daca nu veti fi prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune frauduloasa Dragos1991 Dragos1991 Buna seara! Ma numesc Dragos iar acum 2 ani am lucrat la un cazino unde m-am jucat la ruleta suma de aproximativ 30000 lei. Imi tot bagam puncte,impulsuri cu ... (vezi toată discuția)
Gestiune frauduloasa Duduada Duduada Buna seara! Daca cineva se judeca pentru gestiune frauduloasa si primeste o sentimta nefavorabila , in cat timp se pune in practica aceasta? Se poate face ... (vezi toată discuția)