avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actele administrative care trebuie incheiate in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actele administrative care trebuie incheiate in vederea delegarii unui salariat

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca pentru un salariat delegat de catre angajator la sediul societatii aflat in orasul C .... de la un punct de lucru din localitatea R...... distanta fiind in jur de 100 Km , trebuie sa plateasca angajatorul transport si cazare? Trebuie intocmit ordin de deplasare pentru fiecare zi sau pentru toata perioada?
Conform Codului muncii delegarea se poate dispune unilateral de catre angajator, fara a fi nevoie de o modificare CIM sau de acordul salariatului....Delegarea trebuie sa fie data printr-o decizie a angajatorului?
Va rog mult sa ma lamuriti...
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 15:26, 9 Iulie 2015
Emiteti o decizie de delegare care sa cuprinda : durata delegarii , diurna acordata, cheltuielile de cazare si de transport, locul unde este delegat si la care atasati acel tipizat de ordin de deplasare pe care sa-l vizeze la sosire si la plecare.
si in plus fata de cele precizate de freelis, eu as adauga si motivatia delegarii.Pentru ce este nevoie sa fie delegate.
Multumesc mult pentru toate lamuririle.
Multumesc. O sa precizez si motivatia delegarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează în cazul unei delegări? ce acte trebuie ... adina marginean adina marginean Cum se procedează în cazul unei delegări? Ce acte trebuie întocmite,și de către cine? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Probleme cazare in timpul delegarii razvan.balu razvan.balu In urma delegarii intr-un oras aflat la 11 ore de mers cu trenul, am avut surpriza de a fi cazat intr-un apartament inchiriat care nu imi asigura nici pe ... (vezi toată discuția)
Decontare deplasare in strainatate pfa break_noon break_noon Sunt PFA, si am contract cu o firma din Germania. Cei de acolo imi cer, mai mult sau mai putin regulat (o data la 1-2 luni) sa merg la ei, pentru discutii ... (vezi toată discuția)