avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se procedează în cazul unei delegări? Ce acte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se procedează în cazul unei delegări? Ce acte trebuie ...

Cum se procedează în cazul unei delegări? Ce acte trebuie întocmite,și de către cine? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adina marginean , utilizator 09:14, 14 Octombrie 2021
Conducatorul unitatii emite decizia de delegare (ordinul de deplasare), prin completarea, in Ordinul de deplasare, a datelor persoanei care urmeaza sa efectueze deplasarea, respectiv functia, sarcina pe care o are de indeplinit, locul si durata delegatiei.

La întoarcerea din delegație, angajatul va trebui să atașeze, la ordinul de deplasare, toate documentele justificative aferente cheltuielilor efectuate, printre care cele cu cazarea, transportul sau orice alte cheltuieli relevante deplasării.

Salariatul delegat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare, in conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna srl 2010 cristian_barna cristian_barna Pe perioada delegării şi detaşării în altă localitate, în interesul serviciului, care este suma ce se poate deconta zilnic si unde este reglementat ... (vezi toată discuția)
Diurna Ramonacj Ramonacj cand se acorda diurna? daca o echipa de baietii pleaca luni dimineata la munca si se intorc vineri, cand trebuie sa primeasca banii pt diurna? luni dimineata ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna adinaadina adinaadina Puteti sa-mi spuneti, va rog, da ca se acorda diurna in cazul unei delegatii in cazul in care ai cazarea si masa asigurata? transportul sa facut cu ... (vezi toată discuția)