avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PIERDUT CARNET DE MUNCA DE CATRE CASA DE PENSII
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PIERDUT CARNET DE MUNCA DE CATRE CASA DE PENSII

Buna ziua,
Am fost azi la Casa de Pensii Locala sector 5 sa ridic carnetul de munca al mamei mele de la dosarul de pensie si am constatat ca lipseste din dosar.
Mi s-a spus ca imi va comunica in termenul legal de 30 zile ce se intampla cu carnetul de munca.
Intrebare: in cazul in care nu se mai gaseste cum pot eu sa obtin eliberarea unei adeverinte de grupa si sporuri , ne mai stiind exact perioada in care a lucrat la societatea respectiva neprezentand copie de pe carnet , emitentului.
Emitentul detine arhiva mai multor societati.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:34, 9 Iulie 2015
1. Este exclus ca o persoana sa nu stie in ce perioada a lucrat intr-o anumita intreprindere mai ales daca a lucrat o perioada mai lunga.

2. Poate sa precizeze cu aproximatie perioada (anul de incepere si anul de incetare a activitatii la acea unitate) si este usor de gasit in arhive de catre detinatorul acestora.

3. Dar poate, intre timp, se gaseste carnetul de munca la Casa de Pensii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu cotizare pensie de stat sorineldobre sorineldobre am obtinut de CNPP stagiile de cotizare si punctajele realizate pt. perioada 2002-2012 . imi puteti spune de unde pot obtine acelasi lucru pt. perioada 09. ... (vezi toată discuția)
Obtinere adeverinta vechime in munca canca canca As dori sa va intreb care este procedura obtinerii adeverintei de la o firma care a fuzionat cu o alta iar cea din urma a intrat in faliment.Cei care tin ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime din 1987! iris_sweet22 iris_sweet22 Buna ziua , am rugamintea la dvs sa ma ajutati cu anumite informatii legate de o adresa / adeverinta cu vechime in munca pentru mama mea sau sa ma indrumati ... (vezi toată discuția)