Am apelat in dec. 2014 la serviciile unui executor judecatoresc pentru a pune in aplicare o sentinta ce are ca obiect recuperarea unei sume de bani de la o primarie. Stiu ca termenul pt debitorii bugetari este de 6 luni. Termenul s-a implinit si am vrut sa iau legatura cu d-l executor. Mentionez ca eu sunt dintr-un judet, iar debitorul, respectiv si executorul este din alt judet. L-am cautat la tel fix(birou) d-na secretara spune ca a iesit pt putin sa revin, il sun pe mobil nu-mi raspunde, i-am trimis mesaje aceeasi atitudine. De la dansul am primit inregistrarea cererii de executare silita si incheierea . Ce pot face in cazul in care dansul evident refuza sa-mi comunice care e situatia? Eu i-am incredintat dansului hotararea judecatoreasca in original si de atunci a expirat si termenul prin care eu as mai putea sa recurg la serviciile altcuiva. Va multumesc!
Executorul v-a scanat adresa emisa si care exista in dosar. In momentul in care executorul comunica aceste acte de procedura catre parti, inclusiv catre tertii popriti cum este Trezoreria in cauzul de fata, le comunica impreuna cu o dovada de inmanare pe care posta i-o returneaza si ramane la dosar. Mi-e greu sa cred ca executorul se duce personal sau isi trimite agentul procedural la trezorerie sa ia numar de intrare pe adresa de poprire.
De asemenea, faptul ca a transmis o adresa de poprire la Trezorerie nu inseamna ca aceasta a avut automat si ce bani sa popreasca si sa-i transmita catre executor.
Bineinteles ca nu imediat, dar intr-o 1-2 luni cred ca banii vor fi virati. Mai astept( mai are rost in acest interval sa mai fac cerere de staruinta in instanta? Eu zic sa mai am rabdare, daca am asteptat din 2009...Daca nu, atunci pot sa mai solicit instantei inlocuirea executorului? Multumesc!
Executare silita
costel_57
Buna ziua,
Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)
Executare silita
eugenion
Am obtinut in instanta incuviintare executare silita a unui debitor. Executorul judecatoresc a trimis somatia debitorului si apoi adresa de proprire la ... (vezi toată discuția)