avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inselaciune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inselaciune

sunt navigator si pt.a gasi un loc de munca am platit unei firme din Cta un comision in luna februarie ac cu promisiunea ca voi semna un ctr.intr-o saptamana,deci au trecut 5 luni si firma nu a re zolvat nimic,dovada inminari comisionului o am prin chitanta care am trimis banii online,avand in vedere ca suma livrata era importanta pt traiul meu zilnic,cui trebuie sa ma adresez.
Cel mai recent răspuns: ContSters364372 , utilizator 18:57, 10 Iulie 2015
Puteti sa va adresati Politiei.
Va puteti adesa Parchetului sau Politiei cu o plangere penala impotriva acelei societati sau sa va adresati OPC-ului.
Este posibil sa fie vorba de o inselaciune, cred ca ar trebui sa va adresati politiei, cu firma respectiva ati mai incercat sa luati legatura, i-ati mai gasit?
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
In general , astfel de fapte sunt incadrate de Politie/Parchet la inselaciune.
sunt in contact permanent cu ei dar ma tot amana din varii motive

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, ... Ionut61 Ionut61 In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, urmand sa platesc diferenta cand este gata, respectivii nu mi au mai livrat mobila, la cateva ... (vezi toată discuția)
Marfa platita dar nelivrata diabloclick diabloclick Buna ziua, In data de 08.03.2014 m-am prezentat la un magazin din Valea Cascadelor unde am platit produsele cu factura si primind chitanta. Vanzatorul a ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau nu? stefanboacana stefanboacana in urma unui anunt pe net postat pe un site cu locuri de munca i strainatate am optat pentru un post de parchetar.am fost la sediul firmei la interviu,mi-au ... (vezi toată discuția)