avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Copie dosar de executare
Discuție deschisă în Executare silită

Copie dosar de executare

Buna ziua,am cerut copia dosarului executional ,am primit dosarul care nu este numerotat deloc.In adresa trimisa de executor la instanta se specifica faptul ca au trimis dosarul in copie certificata ,dosarul este cusut,numerotat si sigilat.Daca copia primita de mine nu este numerotata inseamna ca nici dosarul executorului nu este numerotat.Este legal asa?Normal executorul nu trebuie sa numeroteze filele in momentul atasarii lor la dosarul de executare?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
tatiana28, utilizator
Cel mai recent răspuns: tatiana28 , utilizator 13:42, 12 Iulie 2015
Aveti dreptate.
A procedat asa ca sa va incurce probabil.

Pe de alta parte il numeroteaza si instanta.
Va multumesc frumos pt raspuns,ce as putea face in acest caz?
Comparati continutuil si succesiunea de documente dintre dosarul dvs si cel existent la instanta
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Cand exista contestatie la executare, copia dosarului se conformeaza, si numerotarea filelor, pentru a pune in vedere sa platiti copiile dosarului. Se aplica articolul de lege: Procedura de judecată
Art. 717. ­
(1) Contestația la executare se judecă cu procedura prevăzută de prezentul cod pentru judecata în
primă instanță, care se aplică în mod corespunzător, dispozițiile art. 200 nefiind aplicabile în acest caz.
(2) Instanța sesizată va solicita de îndată executorului judecătoresc să îi transmită, în termenul fixat,copii certificate de acesta de pe actele dosarului de executare contestate, dispozițiile art. 286 fiind aplicabile în mod corespunzător, și îi va pune în vedere părții interesate să achite cheltuielile ocazionate de acestea.

Deci, biroul executorului trimite la instanta de executare, copia dosarului, conform cu originalul si cate file sunt....pentru a fi pus in vedere cat trebuie sa platiti pentru fiecare fila cat si totalul.

Alte discuții în legătură

Executorul judecatoresc forteaza nota tatiana28 tatiana28 Buna seara.In urma cu cateva luni,dupa ce (greu) am obtinut o copie dupa dosarul de executare ,dosarul mi-a fost trimis cu filele numerotate cu pixul in ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru achitata iar instanta sustine contrarul Alin Ursu Alin Ursu Buna ziua, Am depus o cerere de chemare in judecata si totodata am achitat si taxa judiciara de timbru necesara (200 lei pentru cerere cu valoare redusa). ... (vezi toată discuția)
Dosar...nu mai nteleg nimic... Dahrma Dahrma Astazi am fost sa-mi fac o copie dupa dosarul de executare de la judecatorie. As dori sa descriu pasii pe care cred eu ca s-au facut pana a ajunge dosarul la ... (vezi toată discuția)