avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie acoperis
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie acoperis

Buna ziua

As dori sa stiu daca am nevoie de autorizatie pentru refacere acoperis; adica folosesc aceleasi materiale(lemn & tabla )si va avea aceeasi suprafata .
De fapt ma intereseaza in ce conditii nu am nevoie de autorizatie pentru refacere acoperis
Pot sa-l dau jos tot si sa-l refac pentru a inlocui lemnele care sunt uzate ?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2015
dumiel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:49, 13 Iulie 2015
Daca intentionati sa schimbati forma,caracteristicile,aspectul noului acoperis,evident se opereaza modificari inclusiv la structura de rezistenta la constructia existenta si este necesara autorizatie de constructie
Deci daca pastrez forma il pot reface fara autorizatie?

Multumesc
Daca intentionati sa pastrati forma ,materialele de constructie si caracteristicile tehnice actuale,nu este necesara autorizatie de de constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie anexa LauraMalina LauraMalina Buna seara, Am tot incercat sa inteleg, am tot cautat .. in nici un topic de pe site nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Formalitati necesare schimbare acoperis cladire pe structura de lemn asomesan asomesan Buna ziua, Va rugam sa ne ajutati cu urmatoarea nelamurire: Avem o magazie pe structura de lemn , pentru care nu a fost necesara obtinerea unei autorizatii ... (vezi toată discuția)
Modificare acoperis minanika minanika Am construit acum 20 de ani o anexa compusa din baie, bucatarie si garaj pe razor, mentionez faptul ca am avut proiect, autorizatie, toata documentatie ... (vezi toată discuția)