avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Formalitati necesare schimbare acoperis cladire pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Formalitati necesare schimbare acoperis cladire pe structura de lemn

Buna ziua,
Va rugam sa ne ajutati cu urmatoarea nelamurire:
Avem o magazie pe structura de lemn , pentru care nu a fost necesara obtinerea unei autorizatii de constructie de la Urbanism. Acum am dori sa schimbam acoperisul acelei magazii, structura de constructie ramanand aceasi. In acest caz este necesara obtinerea unei autorizatii de construire de la Urbanism?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:22, 2 Septembrie 2015
Daca intentionati doar inlocuirea acoperisului cu materiale similare celor pe care le dezafectati,nu este necesara autorizatie de constructie
Daca intentionati inlocuirea acoperisului cu materiale cu alte caracteristici tehnice,alta greutate,alta culoare,care genereaza modificarea varacteristicilor tehnice ale constructiei,este necesara solicitarea de proiect tehnic si autorizatie de constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie anexa LauraMalina LauraMalina Buna seara, Am tot incercat sa inteleg, am tot cautat .. in nici un topic de pe site nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie acoperis dumiel dumiel Buna ziua As dori sa stiu daca am nevoie de autorizatie pentru refacere acoperis; adica folosesc aceleasi materiale(lemn & tabla )si va avea aceeasi ... (vezi toată discuția)
Inchidere terasa la un bloc Dan-2000 Dan-2000 Am un apartament la ultimul etaj (retras), care are si o terasa destul de mare (terasa nu are acoperis, e marcata in cadastru ca si “terasa”). Cum as putea ... (vezi toată discuția)