avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Transfer condamnat roman din Ungaria in Romania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Transfer condamnat roman din Ungaria in Romania

Bună ziua,
As dori sa intreb cum se poate face transferul din Ungaria in Romania al unui roman condamnat in Ungaria ?Cererea de transfer se face de cărte condamnat sau se poate face si in Romania de catre familia sa? În cazul in care se poate face in Romania , ce pasi ar trebui urmați?
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 15:33, 13 Iulie 2015
cererea trebuie facuta de catre condamnat, merge mai usor asa
chiar daca fac rudele in tara, aceasta trebuie insusita de catre condamnat
Buna
Multumesc de raspuns.Cererea scrisa si semnata de condamnat poate fi trimisa de familia din Romania la Ministerul Justitiei sau trebuie depusa de condamnat la penitenciaul din Ungaria unde este inchis? Care este mersul actelor?
trebuie depusa de condamnat la locul de detentie, la penitenciarul la care este incarcerat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Cum se implica autoritatile statului si cum sunt aparate drepturile cetatenilor romani aflati in inchisorile din america petrescu ana petrescu ana Stimati domni si doamne Va multumesc pentru faptul ca putem sa ne adresam dumneavoastra cu problemele pe care le avem Sotul meu este inchis din ... (vezi toată discuția)
Prima abatere. pedeapsa: inchisoare 3 ani si 2 luni nlcol2005 nlcol2005 Buna ziua! Este vorba de un dosar inchis ( apel, recurs) judecat in Italia. Pedeapsa finala a fost de 3 ani si 2 luni. A executat din pedeapsa 1 an si 4 ... (vezi toată discuția)