buna ziua.Ma numesc Ioana stau in Franta si trebuie sa merg in tara ptr ca in luna ianuarie mi-a expirat buletinul.as avea doua intrebari :ar fi probleme la granita daca ii expirat de 6 luni?am 2 copii unul de 3 ani si unul de 6 ani ..sotul nu poate pleca ptr ca lucra.ce pot face in legatura cu procura?la ambasada nu pot ajunge.pot sa o fac la un notar aici in Franta in franceza?ar fi valabila la intrare in Romania si la iesire?stau o luna in Romania... va rog ajutati-ma sunt f nedumerita! as vrea sa stiu exact ce pot face ...multumesc !
anul trecut am fost in Romania si am facut o procura la notar romanesc si era valabila din 1 09 2014 pana in 1 09 2015 ...deci cred ca problemele mele sau rezolvat...ptr ca ma intorc inainte de septembrie ...chiar daca la plecare eram cu sotul anul trecut si am uitat (din pacate )procura in Romania la intoarcere o pot avea.
Aveti grija ca august e o luna aglomerata la birourile de Evidenta. Daca nu stati intr-un oras resedinta de judet sau in Bucuresti luati in calcul minim 2 saptamani de stat in Romania, ca sa fiti sigura ca o sa primiti CI in timp util.