avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obiecte necesare pentru a tine evidenta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obiecte necesare pentru a tine evidenta

Buna ziua,

Sa presupunem ca am deja PFA Norma de venit de la inceputul anului. As dori sa stiu ce obiecte am nevoie pentru a tine evidenta, astfel incat sa ajung la zi cu toate. Ce am nevoie sa arat in caz de un control?

Va multumesc pentru raspunsuri cat mai complete!

Cu bine!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:14, 4 August 2015
RJIP completat pe partea cu incasarile
extrase
facturi
Declaratiile depuse: 220, 600(daca este cazul)
Platile trimestriale
Atat daca nu ai trecut de plafonul de tva sau nu ai facturat in UE
Perfect!
Intrebarea urmatoare:
De unde cumpar RJIP si ce este necesar ca totul sa fie in regula? Multumesc mult!
De la centrele care vand imprimate speciale sau il puteti completa pe calculator, lista si apoi indosaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit - caen 6202 (consultanta) ovidiu86 ovidiu86 Buna ziua, tocmai mi-am infiintat un PFA la norma de venit, CAEN 6202 - Servicii de consultanta si as dori sa stiu cum trebuie tinuta evidenta fiscala a ... (vezi toată discuția)
Pfa dupa infiintare florinf69 florinf69 buna seara, sunt florin si vreau sa fac un PFA, ma ocup cu obiecte hand-made. am studiat primii pasi pentru infiintare, m-am lamurit. dar dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit - tva la incasare antispam antispam Buna ziua, Am un PFA platitor de TVA care opereaza pe baza de norma de venit. Imi puteti spune, va rog, in cazul acesta ce trebuie sa fac daca achizitionez ... (vezi toată discuția)