avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vizionare camere video la o gradinita particulara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vizionare camere video la o gradinita particulara

Buna ziua! Am copilul inscris la o gradinita particulara care ofera si posibilitatea de supraveghere video pentru parintii copiilor inscrisi. De curand am fost anuntati de conducere ca doi parinti nu sunt de acord cu vizionarea (in cadru restrans, in comunitatea de parinti, nu public) si ca sunt nevoiti sa le opreasca. Voiam sa va intreb daca exista o lege care sa reglementeze vizionarea camerelor video intr-o gradinita privata, si daca da care ar fi numarul/textul legii respective. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sinzianacalin , utilizator 16:53, 14 Iulie 2015
Decizie nr.52/2012 privind prelucrarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video

Publicata in M.Of. nr. 389 din 11.06.2012
Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, care definesc datele cu caracter personal ca fiind orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila,
Multumesc pentru raspuns! O sa le citesc! O zi buna! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare video sedinta bloc Popescu_Popescu_Popescu Popescu_Popescu_Popescu Buna ziua, Am dreptul sa inregistrez video o sedinta a asociatiei de proprietari al carei membru sunt? (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere video iepuras73 iepuras73 Buna seara , imi spuneti va rog in ce conditii se poate monta o camera video pe casa scarii , la bloc (vezi toată discuția)
Sistem supraveghere video. nei80 nei80 Buna ziua Mi-am cumparat un sistem de supraveghere video pt locuinta.Doresc sa stiu daca il pot pune in functiune fara avize de ... (vezi toată discuția)