avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inregistrare video sedinta bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inregistrare video sedinta bloc

Buna ziua,
Am dreptul sa inregistrez video o sedinta a asociatiei de proprietari al carei membru sunt?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:38, 20 Martie 2018
Avand in vedere ca adunarea generala este constituita din mai multi persoane=proprietari sau delegati ai acestora,stocarea de date prin sisteme de inregistrare video este supusa disp Decizia nr.52/2012" a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, decizie care a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 389 din 11.06.2012.a legii speciale Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date-respectiv trebuie sa solicitati acordul persoanelor prezente la sedinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera de supraveghere video iepuras73 iepuras73 Buna seara , imi spuneti va rog in ce conditii se poate monta o camera video pe casa scarii , la bloc (vezi toată discuția)
Vizionare camere video la o gradinita particulara sinzianacalin sinzianacalin Buna ziua! Am copilul inscris la o gradinita particulara care ofera si posibilitatea de supraveghere video pentru parintii copiilor inscrisi. De curand am fost ... (vezi toată discuția)
Hotarare asociatie proprietari versus lege Neiyre Neiyre Adunarea generala a decis cu majoritate de voturi montarea unor camere de supraveghere la intrare si la la et 10. Exista insa 2 proprietari care nu sunt de ... (vezi toată discuția)