avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat grad handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat grad handicap

Buna

Oare cand se pune in plata un certificat grad handicap primit in 02.07.2015 .
Am tot cautat si nu gasesc
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 15 Iulie 2015
Dosarul de acordare drepturi intra in plata incepand cu luna urmatoare depunerii la serviciul de specialitate
Conditionat de fondurile acordate,sunt situatii in care plata efectiva se prelungeste cu 1-2 luni,timp necesar pentru rectificari si realocari financiare acoperirii necesarului
Plata prestaţiilor sociale (în sensul de constituire a dreptului) se face începînd cu luna următoare depunerii cererii şi încetează cu luna următoare încetării dreptului la prestaţia socială respectivă(art.57 alin.4 din Legea nr.448/2006).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatia de insotitor pentru luna in care a decedat persoana cu handicap? simiuc_gelu simiuc_gelu Dacă persoana cu handicap grav a decedat pe 4 aprilie, se va beneficia de indemnizatie de insotitor pe luna aprilie ( completa, zilnica sau nimic ) ? La ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! AlbertCaf AlbertCaf Imi puteti spune, va rog, daca persoana cu handicap grav a decedat pe 10 decembrie, se va beneficia de indemnizatie de insotitor pe luna decembrie ( completa, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap mari2011 mari2011 va rog sa-mi spuneti daca sora mea a decedat in 23 iulie mai primeste pensia de hand.. luna asta/? postasul nu a adus-o inca . muktumiri (vezi toată discuția)