avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro abonament avocatnet.ro
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

abonament avocatnet.ro

In cazul in care vreau sa ma abonez cum achit abonamentul in euro?Sunt utilizator si as dori in continuare sa pot sa adresez intrebari in momentul in care nu stiu cum sa ma descurc prin legislatia stufoasa.Este nevoie de acest abonament dupa data de 1 august?
Cel mai recent răspuns: dor_42 , utilizator 10:31, 17 Iulie 2015
1. Nu trebuie sa va abonati pentru a pune intrebari si a primi raspunsuri.

2. Rapunsurile consultantilor sunt gratuite, consultantii nu sunt platiti pentru munca lor de pe forum.
Vedeti raspunsul dat de @Admin
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Observatie raspunsuri la intrebari bocsaniuliana bocsaniuliana Observ ca nu se prea da raspuns la intrebari.De ce oare?Nu par interesante?sau nu sunt bine formulate? (vezi toată discuția)
Nedumerire raspunsuri gratuite adrianabresug adrianabresug Buna ziua ,as dori sa stiu daca in acest forum se mai pot obtine gratuit solutii /pareri legate de contabilitate .Am observat ca in ultima perioada ... (vezi toată discuția)
Rata banca pe care nu o mai pot achita-consecinte? cristi1405 cristi1405 Buna seara. Am si eu o problema si as dori sa ma ajutati cu niste rapunsuri. Am solicitat un imprumut de nevoi personale la PiraeusBank de 20000 de euro,pe o ... (vezi toată discuția)