avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nedumerire raspunsuri gratuite
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nedumerire raspunsuri gratuite

Buna ziua ,as dori sa stiu daca in acest forum se mai pot obtine gratuit solutii /pareri legate de contabilitate .Am observat ca in ultima perioada intrebarile adresate catre cei care viziteaza acest forum nu mai au raspuns .Trebuie sa platim acel abonament de care se tot vorbeste ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:35, 19 Octombrie 2015
1. Toate raspunsurile date de consultanti sunt gratuite.

2. Abonamentul la SuperLege nu are legatura cu raspunsurile la intrebari.

3. Daca nu ati primit raspunsuri la unele intrebari inseamna ca fie nu ati pus intrebarea in sectiunea potrivita fie nici un consultant nu cunoaste raspunsul la intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pare ca... sellenaa sellenaa e o pierdere totala de timp sa iti faci cont pe acest site..sa speri ca vei gasi raspunsuri..atata timp cat rata raspunsurilor la problemele expuse aici este ... (vezi toată discuția)
Abonament avocatnet.ro dor_42 dor_42 In cazul in care vreau sa ma abonez cum achit abonamentul in euro?Sunt utilizator si as dori in continuare sa pot sa adresez intrebari in momentul in care nu ... (vezi toată discuția)
Mai multe intrebari intr-o postare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, In cadrul unei publicari am adresat mai multe intrebari(in categoria\\"discutii contabile si fiscale\\", forum\\"Contabilitate in general\\"), ... (vezi toată discuția)