avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema tobogan de gunoi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema tobogan de gunoi

Bua ziua,
Locuiesc la parter intr-un bloc de garsoniere cu 10 etaje din Cluj.Blocul este dotat cu tobogan de gunoi, iar intrarea prin spate a blocului este un focar de infectie si mirosul intra in apartamentele de la parter.

Sunt aceste tobogane de gunoi legale? Se poate face ceva pentru a inchide acest tobogan care imi umple casa de miros?

Astept cu interes variante de rezolvare a problemei. Va multumesc anticipat!
@interesat de subiect
Va rog sa spuneti daca sunteti organizati / aveti asociatie. Daca da, subiectul trebuie mutat.
Multumesc.
Avand in vedere prevederile legislatiei cu privire la colectarea selectiva a gunoiului, aceste tobogane trebuiesc desfiintate. Firmele de salubrizare impreuna cu asociatiile de proprietari si primarie trebuie sa gaseasca locuri pe langa bloc, pe care sa le amenajeze, sa le doteze cu mai multe containere, recipiente, pentru colectarea selectiva a gunoiului.
Cititi pe adresele:
[ link extern ]
sau
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema tobogan de gunoi interesatdesubiect interesatdesubiect Buna ziua, Locuiesc la parter intr-un bloc de garsoniere cu 10 etaje din Cluj.Blocul este dotat cu tobogan de gunoi, iar intrarea prin spate a blocului este ... (vezi toată discuția)
Tobogan gunoi PetruD PetruD Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje dotat cu tobogan pentru colectarea gunoiului. De curand au aput afise cu o adresa de la primarie care ... (vezi toată discuția)
Cum ati procedat la desfiintarea tubulaturii (toboganului) de gunoi? CipM CipM Am gasit prin forum referinte cu privire la desfiintarea toboganului de gunoi. Ar fi interesant de aflat de la cei care au trecut prin asa ceva cum anume s-a ... (vezi toată discuția)