avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie Orange dupa 14 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie Orange dupa 14 ani

dupa 14 am primit somatie de recuparere de la Orange suma era de 50 roni (IN 2001 ADICA 500.000 lei bani vechi) , in somatie : 1.005,47 roni acum in 2015 luna iunie , dupa atatea ani eu mai pot fi dat in judecata ? firma de recupare este EOS KSI ROMANIA SRL.
Cel mai recent răspuns: Dany320 , utilizator 13:49, 15 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul lor de a vă acționa în judecată este prescris. Râdeți-le în ureche, la telefon! Nu au cum să vă oblige să le plătiți ceva.
Salut,exact la fel am pățit și eu după 15 ani mi-a venit o scrisoare tot de la ei ca am o datorie și dacă plătesc în 15 zile îmi face reducere de 60% ))),bănuiesc ca nu mai au ce să facă. Legal sau să pună poprire și asta e singura variantă a lor nu?
Pot să îi ignor liniștit?

zamfir48 a scris:

dupa 14 am primit somatie de recuparere de la Orange suma era de 50 roni (IN 2001 ADICA 500.000 lei bani vechi) , in somatie : 1.005,47 roni acum in 2015 luna iunie , dupa atatea ani eu mai pot fi dat in judecata ? firma de recupare este EOS KSI ROMANIA SRL.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Firmele de recuperări încearcă în speranța ca oamenii de buna credinta dar mai influențabili achita parțial, se lasă convinși de ofertele de reducere,se sperie și plătesc integral etc.DAca 1/3 din debitori plătesc afacerea merge...
Ultima modificare: Joi, 15 August 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Să înțeleg ca dacă nu plătești e cel mai bn după atâta timp nu mai există termen legal să facă ceva asupra contului sau să te afecteze în viitor,mulțumesc.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Firmele de recuperări încearcă în speranța ca oamenii de buna credinta dar mai influențabili achita parțial, se lasă convinși de ofertele de reducere,se sperie și plătesc integral etc.DAca 1/3 din debitori plătesc afacerea merge...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)
Datorie fictiva la orange stancu_g stancu_g Buna ziua, Am o problema cu compania de telefonie mobila ORANGE. Am avut un abonament facut la aceasta firma in anul 2000, contract ce l-am reziliat prin ... (vezi toată discuția)