avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxa TV-PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxa TV-PFA

Zilelle acestea am primit un plic in care era o notificare de plata ptr o taxa lunara pentru serviciu public de televiziune. Mentionez ca sunt p.f.a in domeniul instalatii electrice ,sunt pensionar si doream sa mai am un venit suplimentar la pensia ptr. limita de varsta. Va rog sa-mi spune-ti daca este normal da platesc aceasta taxa penru ca sediul pfa este in ap. in care locuiesc si platesc abonament la societatea de cablu rds -rcs. Va multumesc ptr. raspuns .
Cel mai recent răspuns: giolgau , utilizator 23:04, 16 Iulie 2015
Din moment ce PFA-ul nu are personalitate juridica, nu poti plati mai
mult de o singura taxa radio-tv din moment ce in textul legii apare
mentionat explicit: "taxa se plateste o singura data la nivel de
familie, prin familie intelegandu-se: sotul, sotia, copii, precum si
orice alte persoane care traiesc si gospodaresc impreuna". I

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv pe factura enel ianuarie_201173 ianuarie_201173 Buna ziua, In cazul in care sunt abonat al unei societati de CATV (RDS-RCS) si detin numai TV nu si Radio, mai sunt obligat sa platesc abonamentul Radio TV ... (vezi toată discuția)
Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv pt. persoane fizice. ion08 ion08 Buna ziua ! Doresc sa stiu o modalitate de a nu mai plati taxa radio-tv pe factura de energie electrica, in conditiile in care eu am un contract la ... (vezi toată discuția)