avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina

Am cumparat o masina din Olanda de la un cetatean roman cu domiciliu in Romania ! In actele originale ale masini este trecut el cu adresa de Romania ! Dupa efectuarea contractului de vinzare cumparare masina a fost adusa in tara pe platforma ! Am inmatriculat-o provizoriu si acum vreau sa o inmatriculez definitiv ! Am efectuar RAR si la primarie imi solicita fiscal de la proprietar ( repet e roman cu domiciliu in Romania) ! Nu am fiscal ! Cum pot proceda ca sa inmatriculez masina ?
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:11, 20 Iulie 2015
Fara fiscal nu puteti inmatricula masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce ... Cole86 Cole86 Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce mașini din străinătate,când trebuie sa îți elibereze certificatul fiscal: pe loc sau ... (vezi toată discuția)
Prima inmatriculare gologusioana gologusioana Buna seara! Va prezint in cele ce urmeaza situatia mea: -fiul meu, salariat in cadrul ONU a activat in Olanda, tara in care a achizitionat in 2009 un ... (vezi toată discuția)
Ce fel de tara e asta? emil6702 emil6702 Am cumparat un auto adus din afara. I-am facut RAR-ul, ITP-ul, insa la Primarie sunt obligat sa aduc eu vanzatorul pt ca nu s-a inregistrat cu el si trebuie sa ... (vezi toată discuția)