avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere declaratie 112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere declaratie 112

Buna seara! In cazul unei intreprinderi individuale cu depunere declaratie 112 trimestrial, se poate depunde declaratia prin posta, cu confirmare de primire?
Cel mai recent răspuns: Hilda Maghiar , Contabil 14:05, 21 Iulie 2015
Buna ziua, conform legislaţiei formularul 112 ,,Declaraţie privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate” se poate depune doar on-line sau la ghişeele administraţiilor finanţelor publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D.112 punct lucru camicami camicami Buna tuturor, societatea are punct de lucru stabil Cui propriu,pentru care am depus pana acum,separat , lunar D.100 numai cu impozitul pe salarii. Cum voi ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 112 gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Avem o societate platitoare de impozit micro cu 6 salariati toti angajati in 2011.C.A pe 2010 =0.Am depus declaratia 112 lunar inclusiv luna ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 sa-mi spuna cineva ce este cu declaratia 112 (vezi toată discuția)