ContSters338589 
	    	Utilizator

ContSters338589 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Robertx	                   

Buna ziua, la divort partajul este obligatoriu daca exista vreun bun imobil (ex: o garsoniera) ?
De exemplu daca divortul se face amiabil, se  face ... (vezi toată discuția)
	                    Robertx	                   

Buna ziua, la divort partajul este obligatoriu daca exista vreun bun imobil (ex: o garsoniera) ?
De exemplu daca divortul se face amiabil, se  face ... (vezi toată discuția)

Anneee	                   

Buna ziua. Am divortat de sotul meu in luna martie. Nu am impartit bunurile pe care le avem si as vrea sa stiu daca suntem amandoi de acord asupra impartirii ... (vezi toată discuția)
	                    Anneee	                   

Buna ziua. Am divortat de sotul meu in luna martie. Nu am impartit bunurile pe care le avem si as vrea sa stiu daca suntem amandoi de acord asupra impartirii ... (vezi toată discuția)

Yasemine	                   

Buna ziua, o intrebare si va multumesc de ajutor, dupa 10 ani de la divort,  fostul sot imi trimite  o invitatie la conciliere prin avocat,in contextul in care ... (vezi toată discuția)
	                    Yasemine	                   

Buna ziua, o intrebare si va multumesc de ajutor, dupa 10 ani de la divort,  fostul sot imi trimite  o invitatie la conciliere prin avocat,in contextul in care ... (vezi toată discuția)