avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Adresa ITM in legatura cu o angajata insarcinata
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Adresa ITM in legatura cu o angajata insarcinata

Buna ziua,
In adresa catre ITM pentru anuntarea unei angajate insarcinate, trebuie sa o semneze neaparat directorul/administratorul firmei? Nu ar fi deajuns sa o semneze doar Seful Serviciului Intern de Prevenire si Protectie?
Va multumesc enorm!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:18, 21 Iulie 2015
O va semna cel care este imputernicit sa faca acest lucru. Daca seful de Serviciului Intern de Prevenire si Protectie are competenta in a semna astfel de acte, atunci o va semna fara nicio alta problema.
Ok. Va multumesc mult! O zi minunata!
De regula, documentele care ies din firma spre institutii ale statului/ alte firme, etc. se semneaza de catre angajator/ director general/ administrator sau inlocuitorul desemnat prin fisa postului al celor mentionati, sub aceasta titulatura.
Serviciul/ persoana care intocmeste documentul semneaza doar la intocmit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine semneaza state de plata si declaratii v_florina v_florina Buna ziua, sper ca intrebarea mea sa fie postata in locul potrivit. In cazul in care firma a angajat un contabil sef ( contract de munca norma intreaga, pe ... (vezi toată discuția)
Completare fisa ssm iuga florina iuga florina Buna ziua, Cum se completeaza fisa SSM pentru seful de birou daca mai are un singur superior?La \"instruit semneaza seful de birou iar la \"cel care a ... (vezi toată discuția)
Verificare instruire periodica ssm alin1971 alin1971 Conform art.96 alin4 din normele L319/2006 \\"Verificarea instruirii periodice se face [u]de catre seful ierarhic[/u] al celui care efectueaza instruirea [u]si ... (vezi toată discuția)