avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Linsaj mediatic?!
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Linsaj mediatic?!

Asist,ca multi alti de fapt,la un linsaj mediatic inpotriva acestei ministrese,Monica Iacob Ritzi...
Sunt consternat de lipsa de reactie a organelor abilitate si de incorecta mediatizare si informare a opiniei publice.
Sunt la fel indignat de modul cum presa trateaza cazuri asemanatoare si aici ma refer la unitatile de masura.
Astept cu nerabdare o interventie a legislativului,a parlamentului, a comisiilor de specialitate si nu in ultimul rind a CNA, inpotriva acestor jurnalisti care fac jocuri murdare...
Si ei sunt aceias,de ani buni de zile,care pun pe sticla televizoarelor cazuri in care sunt implicati oameni politici-e drept o anumita parte a spectrului politic-cu o anumita orientare politica-,substituindu-se astfel actului justitional.
Mi se pare prea mult,prea vadit vizibil orientarea spre o anumita categorie de politicieni, care deranjaza trusturile unde jurnalisti sunt slugi credincioase patronilor si nu in ultimul rind,crearea unor subiecte false care se sting rapid la fel cum au fost aprinse si de care nimeni nu mai este interesat decit atunci cind cineva vrea.
Prin aceste metode ,atreciez ca presa nu mai face de mult informare corecta a opiniei publice, ci supune presiunilor oameni care deranjaza intr-un fel sau altul,grupuri de interese.
Din pacate,presa, sa prostituat de mult si ma refer aici in special la cea televizata ,care nu mai face de mult ceea ce trebuie sa faca-Justa si corecta informare a opiniei publice-
Si cind te gindesti cita coruptie este in sistemul mediatic,citi jurnalisti spagari,corupti,falsi si de ce nu cea mai inportanta categorie, cea a dezinformatorilor...,platiti pe diferite state...
Reactii...?!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 23:03, 26 Septembrie 2009
Dar pe Monica Iacob Ritzi cine a pus-o sa faca faptele pe care le-a facut ?!
Ca sa faci niste treburi trebuie sa te mai si pricepi !
Tataie avea o vorba : "Daca lucrezi cu miere nu trebuie sa bagi mana pana la cot in miere , este suficient doar sa-ti lingi degetele ".
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2009
Costinel Burca, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunteti de acord cu eliminarea sporurilor magistratilor? ContSters21504 ContSters21504 Lansez aceasta discutie ca urmare a \"protestului\" magistratilor pe perioada nedeterminata.Intrebari: Cat de mult ne complica noua programul? Ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Falsul in declaratii - prin omisiune? sorincu sorincu Intrebarea mea este una strict teoretica - si imi cer scuze in avans daca e proasta. Conform CP, falsul in declaratii consta in \"declararea ... (vezi toată discuția)
Delapidare si fals iulian35 iulian35 am o problema.... am o lipsa de 18000 lei (ron), chitantele sunt taiate conform cu originalul, dar bani nu au fost predati, din diferite motive. societatea ... (vezi toată discuția)