~ final discuție ~
 petr3	                   

Buna seara. Azi am dat cu spatele si am lovit foarte usor fata la o masina, in urma impactului indoindu-se in mijloc placuta cu nr de inmatriculare - alte ... (vezi toată discuția)
	                    petr3	                   

Buna seara. Azi am dat cu spatele si am lovit foarte usor fata la o masina, in urma impactului indoindu-se in mijloc placuta cu nr de inmatriculare - alte ... (vezi toată discuția)

rogerbv	                   

Buna seara.
In cursul zilei de azi, urmand sa ma intalnesc cu un prieten in parcarea unui supermarket, ma deplasam in aceasta parcare cu viteza redusa ... (vezi toată discuția)
	                    rogerbv	                   

Buna seara.
In cursul zilei de azi, urmand sa ma intalnesc cu un prieten in parcarea unui supermarket, ma deplasam in aceasta parcare cu viteza redusa ... (vezi toată discuția)

Waky	                   

Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. 
Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)
	                    Waky	                   

Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. 
Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)