avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto dauna totala

Buna ziua,
indraznesc sa va cer o parere profesionista.
am avut un accident in 9mai, cu vatamare fara spitalizare; am lovit un papuc vechi care s-a facut armonica; nu am reusit sa ma inteleg pt ca soferul dorea sa se imbogateasca dintr-un necaj, patronul si proprietarul masinii a luat dovada de la Politie, rca-ul nostru dar acum ne suna ca i s-a dat dauna totala doar 30mil si ca nu i s-a platit remorcarea si stationarea masinii 900lei de catre asigurator; daca nu-i platim ne da in judecata; se poate ? are sanse? multumesc mult anticipat,

maine voi ajunge la Politie sa vad daca s-a depus vreo plangere de catre vatamat; mentionez ca vatamatul era angajat, dar au declarat ca nu era in timpul serviciului...in fine...
Cel mai recent răspuns: G V , Consultant asigurari 08:54, 23 Iulie 2015
Buna dimineata,
Conform legilor in vigoare, daca masina este in dauna totala firma de asigurari nu poate plati si cheltuielile legate de transport. Pagubitul insa va poate da in judecata pentru a isi recupera unele cheltuieli. Este posibil sa aiba castig de cauza. Doar un avocat va poate da detalii suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce facem rca la remorcã? clauze rca în general? seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Acum 8 ani când încheiam RCA semnam un contract cu clauzele, una din ele fiind: dacă am RCA pe vehiculul meu A şi avariez vehiculul B tot al meu, ... (vezi toată discuția)
Accident la semafor simpaticutza85 simpaticutza85 Buna seara, am si eu nevoie de un sfat...ieri seara sora mea a avut un accident pe raza capitalei...era in masina in calitate de pasager in drepta ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru vatamare corporala din culpa si daune morale in urma unui accident rutier strehaianu mihaela strehaianu mihaela IN 15 APRILIE 2010,AM FOST LOVITA DE UN ATOTURSM IN PARCAREA DE LA KAUFLAND,VINA FIIND A MEA DIN PACATE,NERESPECTIND SEMNIFICATIA IND, CEDEAZA TRECEREA,.DESI ... (vezi toată discuția)